Læreplanmål og kompetansebehov i restaurant- og matfag - to sider av samme sak?
- Yrkesfaglærere, yrkesfaglærerstudenter, faglige ledere i bedrift og elever i Vg1 og Vg2 vurderer læreplanmål og kompetansebehov i restaurant- og matfa
Sammendrag
Utgivelsesdata
- Tittel:
- Læreplanmål og kompetansebehov i restaurant- og matfag - to sider av samme sak?
- Forfatter(e):
- Halvor Spetalen
- Serie:
- HiOA rapport
- Issn:
- 1892-9648
- Nr:
- 2017 nr 4
- Utgiver:
- HiOA
- Avdeling/fakultet:
- LUI/Kjeller
- Sider:
- 25
- Pris:
- 180,–
- ISBN-print:
- 978-82-8364-045-8
- ISBN-pdf:
- 978-82-8364-046-5
Nedlastinger
Publisert
2017-04-01
Utgave
Seksjon
Rapporter
Lisens
Opphavsrett 2017 Halvor Spetalen
Dette verket er lisensiert under Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License.