Læreplanmål og kompetansebehov i restaurant- og matfag - to sider av samme sak?

- Yrkesfaglærere, yrkesfaglærerstudenter, faglige ledere i bedrift og elever i Vg1 og Vg2 vurderer læreplanmål og kompetansebehov i restaurant- og matfa

Forfattere

  • Halvor Spetalen

Sammendrag

Utgivelsesdata

Tittel:
Læreplanmål og kompetansebehov i restaurant- og matfag - to sider av samme sak?
Forfatter(e):
Halvor Spetalen
Serie:
HiOA rapport
Issn:
1892-9648
Nr:
2017 nr 4
Utgiver:
HiOA
Avdeling/fakultet:
LUI/Kjeller
Sider:
25
Pris:
180,–
ISBN-print:
978-82-8364-045-8
ISBN-pdf:
978-82-8364-046-5

Publisert

2017-04-01

Utgave

Seksjon

Rapporter