Kartlegging av utgifter ved inkludering av glutenfrie produkter sammenlignet med tilsvarende glutenholdige produkter i et norsk kosthold
Sammendrag
OsloMet Skriftserie 2021 nr 5:
Kartlegging av utgifter ved inkludering av glutenfrie produkter sammenlignet med tilsvarende glutenholdige produkter i et norsk kosthold
Av Vibeke H. Telle-Hansen, Christine Henriksen, Monica Hellmann, Lisa Monica Hellmann, Knut E. Lundin og Mari C.W. Myhrstad, Fakultet for helsefag, OsloMet – storbyuniversitetet.
ISSN 2535-6984 (trykt)/ISSN 2535-6992 (online)
ISBN 978-82-8364-351-0 (trykt)/ISBN 978-82-8364-352-7 (online)
Nedlastinger
Publisert
2021-10-22
Utgave
Seksjon
Rapporter
Lisens
Opphavsrett 2021 Vibeke Telle-Hansen, Christine Henriksen, Monica Hellmann, Lisa Garnweidner-Holme, Knut E. Lundin, Mari C.W. Myhrstad
Dette verket er lisensiert under Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License.