Yrkesutøvelse i restaurant- og matfag
-Arbeidsoppgaver, prioriteringer og forskjeller. Første delrapport.
Sammendrag
Yrkesutøvelse i restaurant- og matfagene. -Arbeidsoppgaver, prioriteringer og forskjeller. Første delrapport.
Utgivelsesdata
- Tittel:
- Yrkesutøvelse i restaurant- og matfagene
- Forfatter(e):
- Halvor Spetalen, Bjørn Eben, David Jahanlu
- Issn:
- 1892-9648
- Serie:
- HiOA rapport
- Nr:
- 2016 nr 3
- Utgiver:
- HiOA
- Avdeling/fakultet:
- LUI/Kjeller
- Sider:
- 43
- Pris:
- 295,–
- ISBN-print:
- 978-82-8364-002-1
- ISBN-pdf:
- 978-82-8364-003-8
Nedlastinger
Publisert
2016-03-01
Utgave
Seksjon
Rapporter
Lisens
Opphavsrett 2016 Halvor Spetalen, Bjørn Eben, David Jahanlu
Dette verket er lisensiert under Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License.