Yrkesutøvelse i restaurant- og matfag

-Arbeidsoppgaver, prioriteringer og forskjeller. Første delrapport.

Forfattere

  • Halvor Spetalen
  • Bjørn Eben
  • David Jahanlu

Sammendrag

Yrkesutøvelse i restaurant- og matfagene. -Arbeidsoppgaver, prioriteringer og forskjeller. Første delrapport.

Utgivelsesdata

Tittel:
Yrkesutøvelse i restaurant- og matfagene
Forfatter(e):
Halvor Spetalen, Bjørn Eben, David Jahanlu
Issn:
1892-9648
Serie:
HiOA rapport
Nr:
2016 nr 3
Utgiver:
HiOA
Avdeling/fakultet:
LUI/Kjeller
Sider:
43
Pris:
295,–
ISBN-print:
978-82-8364-002-1
ISBN-pdf:
978-82-8364-003-8

Publisert

2016-03-01

Utgave

Seksjon

Rapporter